W gospodarstwie agroturystycznym gospodyni piecze chleb dla swoich gości, którzy jeszcze długo pamiętają smak ciepłego chleba prosto z pieca. Gospodyni słynie w okolicy z wypieku pysznego chleba już od ponad 30 lat. Chleb pieczony jest z mąki razowej na zakwasie z dodatkiem pestek słonecznika, dyni i innych ziaren. Gospodyni uchyli rąbka tajemnicy i pokaże swoim gościom jak upiec prawdziwy wiejski chleb.

Pieczenie chleba w gospodarstwie agroturystycznym Pod LasemChleb pieczony w gospodarstwie agroturystycznym Pod Lasem

Tutaj goście mogą również posmakować wiejskich bułeczek z serem lub z jagodami oraz kruchych rogalików prosto z pieca.

Wypieki z pieca chlebowego w gospodarstwie agroturystycznym Pod LasemWypieki z pieca chlebowego w gospodarstwie agroturystycznym Pod LasemWypieki z pieca chlebowego w gospodarstwie agroturystycznym Pod Lasem